CES: 7. runde

Årets 7. CES-omgang i Tarup blev klaret 6. juli. Og lad det være sagt med det samme: Det blev ikke nogen mindeværdig dag! Det startede ellers OK med 14 fugle i løbet af de første tre runder, men så gik det helt i stå, og dagens total blev sølle 22 fugle: 16 nymærkninger, 4 genfangster af fugle fra 2008 (de to aflæst for første gang i år) og 2 genfangster af fugle fra tidligere i år. Hidtil har der kun været én dårligere CES-runde i Tarup; det var sidste runde i 2008 med 20 fugle.

Dagens tal (nye-aflæste): Jernspurv (2-1), Solsort (1-1), Kærsanger (2-0), Rørsanger (4-1), Gulbug (1-1), Havesanger (1-1), Munk (1-0), Gransanger (1-0), Løvsanger (1-0), Sumpmejse (1-0), Musvit (1-0) og Rørspurv (0-1). Ingen af arterne var nye på årets CES-liste. En Ringdue var ellers tæt på at komme på tavlen, men den røg ud af nettet, inden jeg havde en chance for at få fat på den.

Hele tre Jernspurve er mange. Der er tale om en aflæsning af den eneste fugl, der blev mærket i 2008 samt de første to nymærkede i år (begge gamle fugle). De to Gulbuge, begge gamle fugle sad sammen; den ene var mærket i 2008.

Vh. JSA

Reklamer

0 Responses to “CES: 7. runde”  1. Skriv en kommentar

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s
Kategorier

Arkiver

Reklamer

%d bloggers like this: